Nove informacije o Drkušićevoj povredi: Kek otkrio u kakvom je stanju fudbaler Zvezde

Novi peh za crveno-bele

14.10.2024. 17:50
  • Podeli:
fk crvena zvezda, vanja drkušić - Bane T. Stojanovic ATAImages 01, septembar, 2024-66d554776d1d0.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Novi problemi stigli su za reprezentaciju Srbije tokom reprezentativne pauze. Naime, na meču Lige nacija protiv Kazahstana, Slovenija je slavila sa 1:0, ali je fudbaler crveno-belih Vanja Drkušić morao da napusti teren već u 48. minutu zbog povrede aduktora.

Selektor Slovenije, Matjaž Kek, otkrio je dan nakon meča da povreda dolazi kao posledica napornih letnjih priprema i perioda tokom kojeg je Drkušić tražio novi klub.

"Vanja ima problem sa aduktorom, što je posledica letnjih priprema i traženja kluba. Nadam se da će sve biti u redu narednih dana pred povratak klupskim obavezama, jer je fudbalerima potrebna minutaža", izjavio je Kek.

Za sada nije poznato koliko će Drkušić pauzirati i da li će biti spreman za utakmicu Crvene zvezde protiv Radničkog iz Niša, koja je na programu u petak na Marakani.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()