Novi detalji u slučaju Dani Alveš: Brazilac izašao iz kluba u zagrljaju sa žrtvom

List "Ara" objavio je informaciju sa snimcima sigurnosne kamere

29.05.2023. 09:49
  • Podeli:
Dani Alveš1-63db7f306f472.webp Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko/Tanjug

Slučaj Dani Alveš i dalje daje ljudima nešto o čemu može da se priča. Fudbaler je i dalje u pritvoru zbog navodnog slučaja silovanja koje se dogodilo prošlog decembra u toaletu noćnog kluba "Saton" u Barseloni.

Alvešova odbrana je iskoristila novu žalbu da zatraži njegovo oslobađanje, ali je sudija koji je istraživao drugi put odbio taj zahtev zbog visokog rizika od bekstva. Razlog za ovaj zahtev jesu novi dokazi koje su advokati fudbalera našli.

Otkrivene slike sigurnosnih kamera

List "Ara" objavio je informaciju sa snimcima sigurnosne kamere noćnog kluba "Saton" u noći navodnog seksualnog napada Brazilca.

"Dani Alveš je prvi izašao iz toaleta. Devojka je kupatilo napustila posle njega i ubrzo posle toga je fudbalera optužila za silovanje", prenosi list "Ara".

Prema njihovim informacijama "žrtva odlazi direktno kod drugarice da joj kaže da je vreme da ide. Njih dvoje, Alveš i devojka iz toaleta ubrzo napuštaju diskoteku, zajedno. U tom trenutku se vidi da Brazilca devojka grli. Pored toga, u drugom delu snimaka možete da se vidi kako Alveš u hodu i zagrljaju spušta ruku na žrtvinu zadnjicu".

Mediji dodaju da već na ulici podnosilac žalbe počinje da plače.

"Jedan od prvih gestova koje pravi je pokazivanje na koleno, gde je imala ranu koju je lekarski izveštaj uvrstio", kaže novinar "Are".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()