Novi odlazak iz Humske: Kanute napušta Partizan?

Kanute je za Partizan odigrao 22 utakmice u svim takmičenjima i postigao jedan pogodak

05.10.2024. 14:08
  • Podeli:
kanute Dusan MilenkovicATAImages-67012ccd86e23.webp Foto: Dusan Milenkovic ATAImages

Fudbalski klub Partizan je tokom leta jasno stavio do znanja da u timu neće biti mesta za Frenka Kanutea. 

Probali su u Humskoj da pronađu model po kom će raskinuti saradnju sa visokim vezistom, koji je zahtevao da mu se isplati cela godina ugovora (traje do 2026. godine) i zapalo se u ćorsokak sa pregovorima.

Naime, sada  su se pojavile nove informacije, a dve strane su blizu dogovora da bivši član Šošoa raskine ugovor. 

Našli su zajednički jezik i Kanuteu će biti isplaćen deo preostalog ugovora, uz dodatak da mu se više ništa ne duguje.

Prema istom izvoru, za Senegalca postoji interesovanje iz francuske Lige 1 i Bundeslige, međutim, transfer može da realizuje tek u januaru, kada počne zimski prelazni rok.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()