Novi Pazar znatno oslabljen protiv Zvezde: Nemoguće je prisustvovati utakmici

Baš u derbiju kola da im kazna ističe i da nema "pola" tima

16.02.2024. 15:24
  • Podeli:
adem ljajić fk novi pazar foto Elmedin HajrovicATAImages-657629306c0bf.webp Foto: Elmedin Hajrovic/ATA Images

U derbiju 21. kola Superlige Srbije Novi Pazar dočekuje Crvenu zvezdu. Međutim, igraće se u nešto drugačijim uslovima jer su Novopazarci kažnjeni i ne mogu da računaju na podršku svojih navijača.

Dobra vest je da je ovo poslednji meč koji će klub sa Jošanice da odigra pred praznim tribinama.

"Želimo da vas podsetimo da će se utakmica protiv Crvene zvezde (subota u 14:00 časova) održati bez prisustva publike na našem stadionu – zbog kazne Fudbalskog saveza Srbije koja je na snazi. Obaveštavano vas da nije moguće nabaviti karte ili pronaći način da prisustvujete ovoj utakmici. Molimo vas za razumevanje i strpljenje u vezi s ovom odlukom", piše u saopštenju Novopazaraca i dodaje se:

"Narednu utakmicu kao domaćini dočekujemo ekipu lučanske Mladosti, i to će biti prva prilika posle dužeg vremena da napunimo stadion i damo punu podršku našim fudbalerima na putu ka što boljem plasmanu na tabeli. Hvala vam na podršci i razumevanju".

Inače, Novi Pazar nema samo problema oko podrške na meču sa Zvezdom, nego nema na raspolaganju nekoliko važnih igrača. Kako je navedeno, utakmicu će propustiti: 

Adem Ljajić - povreda 
Marko Šćepović - povreda 
Uroš Lazić - otišao na pozajmicu 
Abdoulaye Cisse - zbog žutih kartona 
Omar Fayed - pod znakom pitanja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()