Objavljen prvi video sa Alvešovog saslušanja: Brazilac znatno smršao u zatvoru

Legendarnom desnom beku Barselone preti zatvorska kazna u trajanju od 12 godina

25.07.2023. 09:59
  • Podeli:
Dani Alves-64a5406c24ef4.webp Foto: Profimedia

Brazilski fudbaler Dani Alveš (40) je u zatvoru od januara, kada je protiv njega podignuta optužnica za silovanje mlade žene u toaletu kluba u Barseloni. Sada, sedam meseci kasnije, pojavila se njegova prva fotografija, odnosno video snimak sa saslušanja.

Reprezentativac Brazila je uhapšen u Španiji 20. januara i odmah prebačen u zatvor Brians 2 gde čeka početak suđenja. Sud mu je u junu četvrti put odbio zahtev za odbranu sa slobode jer postoji bojazan da ode u Brazil koji ne izručuje svoje državljane Španiji.

Dani Alveš se pojavio u sudnici, da da svoju izjavu u postupku. Očekivano, izgleda da se fizički izgled fudbalera znatno promenio u zatvoru i kako je ranije objavljeno, znatno je smršao.

Kako navodi "Marka", oni koji su bili bliski Brazilcu, tvrde da su se "Alvešu pojavili podočnjaci na licu, a i kosa mu je neuredna".

Alveš je, do sada, nekoliko puta je menjao svoj iskaz. Najpre je tvrdio da ne poznaje devojku koja ga tereti i da nije imao seksualni odnos sa njom, a po njegovoj poslednjoj verziji događaja njih dvoje su zajedno, bez prisile, otišli u toalet i imali odnos.

Legendarnom desnom beku Barselone preti zatvorska kazna u trajanju od 12 godina ukoliko bude proglašen krivim.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()