Obrće pare na sve moguće načine: Ronaldo otvorio Jutjub kanal i za 90 minuta oborio rekord

Trenutno ima oko 15 miliona pretplatnika i nema sumnje da će se trend rasta nastaviti

22.08.2024. 14:40
  • Podeli:
kristijano ronaldo, 5 jul 2024 - profimedia-0888689771-66c731991f22a.webp Foto: Profimedia

Kristijano Ronaldo otvorio je svoj zvaničan Jutjub kanal (Youtube) i ekspresno oborio nestvaran rekord. Samo 90 minuta bilo je dovoljno da Portugalac dobije čak 1.000.000 pretplatnika, što je apsolutni rekord na ovoj platoformi. Niko pre Ronalda nije uspeo da za tako kratko vreme stigne do milion korisnika.

Krstijano trenutno ima oko 15 miliona pretplatnika i nema sumnje da će se trend rasta nastaviti.

Naravno, milionski pregledi doneće mu i ogromne količine novca.

Portugalac ima cilj da sakupi 400 miliona pregleda na svojim video snimcima, što bi mu moglo doneti od tri do pet miliona dolara mesečno samo od Jutjuba.

Njegova prva epizoda sa izabranicom Georginom već je premašila 10 miliona pregleda i sakupila preko 100 hiljada komentara.

Kristijano će na svom kanalu objavljivati detalje iz svog privatnog života, dovoditi specijalne goste i raditi intervjue sa njima, a česti akteri biće i članovi njegove porodice - izabranica Georgina i deca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()