Očekivanja pred Evropsko prvenstvo: Rajt otkrio glavni adut Srbije protiv Engleske

Orlovi će sa Engleskom igrati već u prvom kolu Evropskog prvenstva

24.05.2024. 15:16
  • Podeli:
engleska reuters-652ef1ab8ca94.webp Foto: Reuters

Legendarni napadač Arsenala Jan Rajt smatra da reprezentacija Engleske ima jedan veliki problem pred Evropskom prvenstvo.

On je istakao lošu odbranu kao adut engleskih rivala u Nemačkoj, među kojima će biti i Srbija.

Na spisku se među defanzivcima nalaze Hari Megvajer, Džon Stons, Luk Šo i Kiran Tripije, momci koji su se u poslednje vreme mučili sa povredama.

Šo verovatno neće biti ni spreman za EP, pa bi Tripij mogao da zaigra na levom beku, a Džo Gomez preuzme desnu stranu terena.

"Očigledno je da je naša odbrana nešto što će Sautgejt morati da reši", rekao je Rajt.

Srbija će sa Engleskom igrati već u prvom kolu Evropskog prvenstva 16. juna u Gelzenkirhenu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()