Od Brozovića se opraštaju, a on ne zna o čemu se radi: Ovo je ludost

Igrača Intera ispratila je i navijačka grupa "Kurva Nord Milano"

27.06.2023. 09:15
  • Podeli:
Marcelo_brozovic_foto_Marko Lukunic_PIXSELL-64993c4045ee0.webp Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Italijanski novinar Fabricio Biasin objavio je zanimljivu prepisku sa hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem koji "nema pojma" o svom potencijalnom transferu.

Kako su preneli svi ugledni mediji, uključujući i Fabrizija Romana, 30-godišnji Marcelo Brozović napušta evropski fudbal i odlazi da doprinese razvoju fudbala saudijske Pro lige.

Brozović bi uskoro trebalo da postane novi igrač Al Nasra, ali ispostavlja se da hrvatski reprezentativac o tome ništa ne zna. Bar ako je verovati italijanskom novinaru Fabriciju Biasinu.

Biasin je objavio prepisku sa Brozovićem, obavljenu na društvenim mrežama, u kojoj Hrvat tvrdi da se od njega svi opraštaju, ali da on nema pojma o čemu se radi.

"Koji k****? Svi me pozdravljaju, a ja nisam ni sa kim razgovarao. Ovo je ludilo", poručio je Brozović italijanskom novinaru.

Bivši igrač zagrebačkog Dinama u Saudijskoj Arabiji bi trebao da zarađuje 20.000.000 evra godišnje, a ugovor bi trebao da ga veže za Al Nasr do 2026. godine. U tom slučaju deliće svlačionicu sa Kristijanom Ronaldom, a klub će platiti i Interu 23.000.000 evra obeštećenje.

Od Brozovića se oprostila i grupa navijača Intera "Curva Nord Milano", koja mu se zahvalila za veliki doprinos i zalaganje u dresu milanskog velikana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()