Od pozajmice do nastavka saradnje: Sebastijan Kel želi Sanča u Borusiji i naredne sezone

Kel je zbog sukoba sa menadžerom Mančester junajteda Erikom ten Hagom izbačen iz prvog tima "crvenih đavola", a potom je prosleđen u Borusiju na pozajmicu

05.05.2024. 15:22
  • Podeli:
Džejdon Sančo-65a4f237afca7.webp Foto: AP Photo/Martin Meissner, Pool, File/Tanjug

Sportski direktor Borusije Sebastijan Kel izjavio je danas da bi voleo da engleski fudbaler Džejdon Sančo i naredne sezone igra za klub iz Dortmunda.

Sančo (24) je u Borusiju stigao u januaru ove godine na pozajmicu iz Mančester junajteda do kraja sezone, a odigrao je 17 utakmica i postigao je tri gola za klub iz Dortmunda.

"Potrudićemo se da Sančo ostane ovde. I čelnici Mančester junajteda su primetili da je Džejdon dobro igra. Možda žele da ga prodaju na kraju sezone ili vrate u klub... Videćemo", rekao je Kel za Velt.

Sančo je igrao za Borusiju od 2017. do 2021. godine, a potom je otišao u Mančester junajted za 85 miliona evra.

On je zbog sukoba sa menadžerom Mančester junajteda Erikom ten Hagom izbačen iz prvog tima "crvenih đavola", a potom je prosleđen u Borusiju na pozajmicu do kraja sezone.

Engleski fudbaler ima ugovor sa Mančester junajtedom do 30. juna 2026. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()