Oglasila se Sevilja o Gudeljevoj operaciji: Poznato kolika pauza čeka srpskog reprezentativca

udelj je doživeo povredu kolena prošlog četvrtka tokom utakmice sa Atletik Bilbaom

10.01.2024. 23:36
  • Podeli:
Nemanja Gudelj_Foto Tanjug_AP Photo_Darko Vojinović-64203d08c47c3.webp Foto: Tanjug / AP Photo / Darko Vojinović

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj uspešno je podvrgnut operaciji levog kolena i vratiće se na teren kroz dva do tri meseca, potvrdila je Sevilja.

"Doktor Manuel Lejes obavio je operaciju oštećenog meniskusa srpskog reprezentativca. Procenjeno vreme njegovog oporavka je od dva do tri meseca“, piše u saopštenju kluba.

Gudelj je doživeo povredu kolena prošlog četvrtka tokom utakmice sa Atletik Bilbaom, a španski mediji nedavno su preneli da bi mogao da propustio Evropsko prvenstvo.

Ipak, kako se takmičenje održava u junu, a Gudelj bi trebalo da se oporavi kroz najviše tri meseca, srpski reprezentativac biće spreman za Nemačku.

Najkasnije srpski fudbaler trebalo bi da se vrati treninzima u aprilu.

Gudelj je od početka sezone odigrao 24 utakmice ukupno za Sevilju i postigao je tri gola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()