Oglasila se Snežana Borjan: Dočekala je da se obrati Baraku Baharu

Nije važno što si mi uništio nekoliko dana odmora u Parizu, ali ... , napisala je golmanova supruga treneru Zvezde

21.12.2023. 09:53
  • Podeli:
snežana borjan Antonio AhelATAImages-6446ac2051138.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nije više vest da se Snežana Borjan, supruga bivšeg golmana Crvene zvezde Milana Borjana, oglasila na fudbalske teme, ali je uvek vest kome se obratila i šta je poručila. Ovog puta je, strpljivo, dočekala svojih pet minuta i poslednji kiks u nizu trenera tima sa "Marakane" pa posle izgubljenog večitog derbija od Partizana (2:1) napisala poruku na Instagramu. 

Uz sliku izraelskog trenera, za kog se priča da je dobio otkaz u Zvezdi, Snežana Borjan je napisala, na engleskom da bi je i Bahar razumeo: 

"Nije važno što si mi uništio nekoliko dana odmora u Parizu, ali je važno što si uništio snove mnogih navijača Crvene zvezde. Pogrešan poziv, šefe".

Foto: Printscreen/Snezanafi/Instagram

Ova poruka je poslata s razlogom, a njena pozadina datira od leta 2023. kada je Barak Bahar imenovan za trenera Crvene zvezde. Prvu stvar koju je Izraelac uradio "počistio" je, na iznenađenje mnogih, uz saglasnost kluba, sve iskusne igrače Crvene zvezde, a među njima i kapitena, odnosno golmana, crveno-belog tima Milana Borjana. U međuvremenu je vratio u prvu postavu Aleksandra Kataia, ali je Borjanu bilo jasno da na njega ne računa. 

Supruga je stala uz muža i pomno pratila Zvezdinu sezonu. Sada kada je Bahar izgubio najznačajniji, ali ne i najvažniji, meč u jesenjem delu prvenstva poruka podsećanja otišla je u etar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()