Oglasio se Anćeloti u jeku skandala: Evo šta se dešava sa Mbapeom

Francuski fudbaler se suočava sa optužbama za silovanje i seksualni napad.

18.10.2024. 14:11
  • Podeli:
mbape anćeloti-67124fd7a8e8c.webp Foto: REUTERS

Francuski fudbaler Kilijan Mbape nalazi se u epicentru zbivanja nakon optužbi da je silovao nepoznatu devojku u Stokholmu.

Vlasti su pokrenule istragu kako bi se ispitalo sve do detalja, a Francuz je u međuvremenu istakao da nema zbog čega da žali i da iza čitave priče stoji njegov bivši klub, Pari Sen Žermen, sa kojim se trenutno tuži zbog zaostalih zarada.

Mbape je optužen za silovanje i seksualni napad, što se ubrzo odrazilo i na njegovu ulogu u Real Madridu, koji ga je sklonio iz promotivnog sporta.

Ipak, prašinu je spustio Karlo Anćeloti, koji je istakao da je sa Francuzom sve u najboljem redu, a iskusni stručnjak tom prilikom nije pomenuo aferu.

"Kilijan Mbape se oseća veoma dobro, srećan je i trebalo mu je ovih 15 dana odmora. On je drugačiji igrač nego pre internacionalne pauze, to se vidi", naveo je Italijan.

Sigurno da je Mbape sa svih strana zaštićen od glasina i spekulacija, a kako će se čitav slučaj odraziti na njega, videćemo kako se i situacija bude razvijala.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()