Oglasio se navijač Trabzona pod maskom: Ja sam prava žrtva, namera mi je bila drugačija

Policija je uhapsila 12 huligana

21.03.2024. 17:09
  • Podeli:
Tuča navijača i igrača Fenera-65f7f329e444c.webp Foto: Huseyin Yavuz/Dia Images via AP/Tanjug

Sa fudbalskog terena u Turskoj stigle su, pre nekoliko dana, scene agresije i nasilja - igrači Fenerbahčea su napadnuti od strane navijača Trabzonspora i došlo je do tuče na travi.

Jedan od huligana je bio najupečatljiviji jer je na teren istrča sa plastičnom maskom na licu i ušao u fizički obračun sa igračima iz Istanbula. Turksi novinari su se potrudili da mu otrkiju identitet, pa čak i da saznaju šta je rekao policiji koja je uhapsila 12 igrednika.

"Živim u Nemačkoj. Došao sam u Trabzon na utakmicu. Nisam mogao sebe da kontrolišem zbog provokativnih akcija igrača protivničkog tima. Ušao sam na teren. Trčao sam prema fudbalerima. Moj cilj bio je da im kažem da odu u svlačionicu. Kada sam video da trče prema meni, podigao sam gard da se branim. Nisam udario nikoga. Udaren sam s druge strane i pao sam na zemlju. Takođe su me šutirali dok sam ležao na zemlji. Kajem se što sam ušao na teren. Kasnije se saznalo da sam ja prava žrtva", kaže navijač koji se zove Hasan Četinkaja, a njegovu izjavu su preneli turski mediji.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()