Oglasio se otac Nemanje i Dragiše Gudelja: Dragi je dobro, kod istog doktora je kao prvi put

Vratio se sa ekipom u Kordobu, potvrdio je Nebojša Gudelj

04.12.2023. 12:34
  • Podeli:
Dragiša Gudelj-64b9309fd42df.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Kordobe, srpski internacionalac, Dragiša Gudelj drugi put, za osam meseci, suočio se sa zdravstvenim problemom zbog kojih "gubi svest". Brat mnogo slavnijeg i poznatijeg reprezentativca Srbije Nemanje Gudelja, srušio se u nedelju na terenu tokom utakmice i brzo pridigao, ali nije mogao da nastavi utakmicu nego je otišao u bolnicu.

Dan nakon nemilih scena oglasio se otac braće Gudelj, Nebojša koji je u razgovoru za Kurir otkrio kakvo je Dragišino stanje

"Dragi je dobro. U nedelju je posle prvenstvene utakmice u Meliji , gde su igrali , otišao je u bolnicu kako bi uradio testove, i sve je bilo u redu. Izašao je iz bolnice i zajedno sa ekipom otputovao za Kordobu. On će sledećih nekoliko dana u Kordobi uraditi specijalne dodatne kontrole kod istog doktora kod kog je bio i prvi put. U narednom periodu će uraditi analize i biće fokusiran samo na oporavak. Kasnije ćemo videti šta i kako".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()