Ogroman peh za Barselonu: Mark ter Štegen zadobio potpunu rupturu tetive kolena

Povredu je doživeo na utakmici protiv Viljareala

23.09.2024. 16:05
  • Podeli:
Ter Stegen profimedia-0798879073-64e8b2a44cbb9.webp Foto: Profimedia

Golman i kapiten fudbalera Barselone Mark ter Štegen zadobio je potpunu rupturu tetive desnog kolena i biće danas podvrgnut hiruškom zahvatu, saopštio je španski klub.

Ter Štegen je povredu doživeo u nedelju na utakmici šestog kola španske lige protiv Viljareala, trener Barselone Hansi Flik morao je da ga zameni u 45+3. minutu. 

Fudbaleri Barselone pobedili su Viljareal rezultatom 5:1 i nalaze se na prvom mestu španske lige sa 18 bodova.

Nemački golman je u Barselonu došao 2014. godine, za to vreme je odigrao 289 utakmica.

Ter Štegen je za reprezentaciju Nemačke zabeležio 42 nastupa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()