Olimpija još dugo ne može da računa na Mirotića: Nikola nije jedina Mesinina muka

Oporavak se produžio

15.12.2023. 09:30
  • Podeli:
profimedia-0745147560 nikola mirotic-64f782f82ffec.webp Foto: Profimedia

Olimpija iz Milana biće u narednom periodu lišena pomoći povređenih košarkaša Nikole Mirotića i Maodoa Loa, saopštio je italijanski klub na zvaničnom sajtu. 

"Olimpija saopštava da je Maodo Lo zadobio povredu mišića aduktora leve butine koja će biti ponovo procenjena za tri nedelje. Što se tiče Nikole Mirotića, posle dodatnih pregleda i specijalističkih konsultacija posle povrede Ahilove tetive leve noge, igrač je, u dogovoru sa klubom, započeo program rehabilitacije od šest nedelja posle čega će ponovo biti procenjeno stanje njegove povrede", stoji u klupskom saopštenju.

To znači da će Lo propustiti najmanje narednih šest, a Mirotić čak 12 utakmica u Evroligi. Olimpija posle 13 odigranih kola ima skor 4-9, a u 14. kolu gostuje Barseloni.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()