Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije remizirala sa Grčkom

Utakmica odigrana u portugalskom gradu Tabua obilovala je preokretima

26.03.2024. 18:20
  • Podeli:
U-19 fudbalska reprezentacija Srbije foto FSS-6526f938544a8.webp Foto: FSS

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 3:3 protiv Grčke u meču poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

I pre ove utakmice znalo se da ni Grčka ni Srbija nemaju šansu da se domognu prvog mesta koje vodi na Evropsko prvenstvo jer su doživele po dva poraza u prva dva kola. 

Utakmica odigrana u portugalskom gradu Tabua obilovala je preokretima. 

Srbija je povela 2:0 golovima Vojina Serafimovića u 3. i Jovana Šljivića u 48. minutu.  

Grčka je preokrenula na 3:2 za samo 19. minuta. Kristos Aleksiju je bio strelac u 59. i 78. minutu, a između ta dva gola pogodak sa penala je dao Dimitrios Kaloskamis u 72. minutu. 

Drugim golom na meču Šljivić je u 88. minutu postavio konačnih 3:3.

Grčka i Srbija su tako okončale kvalifikacije sa bodom, a plasman na Evropsko prvenstvo kao prvoplasirana sa sve tri pobede obezbedila je Danska koja je u direktnom duelu za prvo mesto savladala domaćina Portugal rezultatom 2:0.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()