Oproštaj u dresu Flamenga: Kraj Luisove bogate karijere

U Španiji se pokazao svetu

01.12.2023. 10:52
  • Podeli:
Filipe Luis-6569aaad7495b.webp Foto: AP Photo/Bruna Prado, FIle/Tanjug

Doša je na red još jedan kraj velike fudbalske karijere. Filipe Luis odlučio je da kaže "dosta je" i "okači kopačke o klin" u 38. godini. 

Ovaj proslavljeni Brazilac poslednju utakmicu odigraće u nedelju, u dresu Flemenga, u koji se vratio 2019. godine. Biće to oproštaj od terena i vernih navijača u Rio de Žaneiru.

Luis je bogatu karijeru gradio u Evropi, a najduže je nosio dres Atletiko Madrida (dva puta po četiri sezone). Igrao je i za Deportivo iz Lakorunje, kao i za engleski Čelsi

U reprezentaciji Brazila bio je standardni igrač punih deset godina - od 2009. do 2019., tokom kojih je upisao 44 nastupa. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()