Orlovi stigli u Minhen, pa pravac Augzburg: Fudbaleri Srbije došli na evropsko bojno polje

U grupi C na prvenstvu Starog kontinenta rivali Srbije će biti Engleska, Slovenija i Danska

11.06.2024. 20:18
  • Podeli:
fudbaleri srbije otputovali u minhen, 11 jun 2024 - foto Antonio Ahel ATAImages-666894dc820be.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Fudbalska reprezentacija Srbije sletela je danas u Minhen, tri dana pred početak Evropskog prvenstva koje će se održati u Nemačkoj, a pet dana pre prve utakmice na turniru protiv Engleske. 

Ekspedicija "orlova" predvođena selektorom Draganom Stojkovićem sletela je u Minhen oko 19.30 časova i odmah se autobusom uputila u bavarski grad Augzburg i "Maksimilijan" hotel koji će im biti baza tokom grupne faze.

Pre poletanja ekipe za Minhen, reprezentaciju je u avionu u Beogradu posetio predsednik Srbije Aleksandar Vučić i poželeo svima sreću i što više pobeda. 

U grupi C rivali Srbije će biti Engleska u Gelzenkirhenu (16. jun, 21.00), a zatim slede dve utakmice u Minhenu - Slovenija (20. jun, 15.00) i Danska (25. jun, 21.00).

U osminu finala će sigurno dve prvoplasirane selekcije iz grupe, dok će treća proći dalje ako bude među četiri najbolje trećeplasirane iz šest grupa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()