Osmina finala Lige šampiona: Lacio skinuo skalp Bajernu, PSŽ siguran protiv Sosijedada

Revanš mečevi na programu su za dve nedelje

14.02.2024. 23:07
  • Podeli:
ćiro imobile daje gol iz penala protiv bajerna, fk lacio, fk bajern, liga šampiona - 14 feb 2024 profimedia-65cd392a19916.webp Foto: Profimedia

Ove srede odigrane su još dve utakmice nokaut faze Lige šampiona - Lacio je u Rimu slavio nad Bajernom iz Minhena sa 1:0, dok je PSŽ sigurno trijumfovao nad Real Sosijedadom sa 2:0.

Gol za Lacio postigao je Ćiro Imobile u 69. minutu iz penala, kojem je prethodio direktan crveni karton Upamekana - on je u jednoj oštroj akciji "pokupio" Isaksena - sudija nije mnogo razmišljao posle ovog poteza.

U drugom meču koji je igrao u istom terminu, pogodak za Parižane postigao je Mbape - da proradi jedan od najboljih fudbalera sveta čekalo se 58 minuta, kada je Franuz konačno zatresao mrežu gostiju. Bredli Barkola je duplirao prednost 12 minuta kasnije, i ispostaviće se - postavio konačan rezultat.

Kilijan Mbape dovodi PSŽ u vođstvo, foto: Profimedia

Revanš mečevi na programu su za dve nedelje.

Cup tree provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()