Otkriven razlog zašto Ronaldo ne ide u Al Nasr

Uvek sam mislio da je lakše raditi sa vrhunskim igračima jer su veoma inteligentni, kaže trener Rudi Garsija

14.12.2022. 10:57
  • Podeli:
Cristiano Ronaldo san foto Reuters-63960d20dadba.webp Foto: Reuters

Trener Al Nasr Rudi Garsija govorio je o nemogućnostima da se u ekipu koju predvodi dovede Kristijano Ronaldo. Nekadašnji trener Rome, Liona i Marseja potvrdio je da je klub iz Saudijske Arabije bio vrlo zainteresovan i u pregovorima sa ljudima koji su povezani sa portugalskim igračem.

"Mislim da bi svaki trener bio srećan da trenira veliku zvezdu kao što je Kristijano. U novembru 2021. bio sam veoma blizu odlaska u Mančester junajted. Izabrali su Ralfa Rangnika, ali sam se dva puta sreo sa direktorima engleskog kluba Džonom Martouom i Darenom Flečerom. Bio sam veoma motivisan da odem na Old traford, a ko ne bi bio motivisan da trenira Junajted? Svaki trener. Interes Junajteda mi je omogućio da budem siguran u svoje buduće ambicije. Uvek sam mislio da je lakše raditi sa vrhunskim igračima jer su veoma inteligentni. To sam iskusio sa Frančeskom Totijem u Romi", izjavio je Garsija u intervjuu za Diario AS.

Niti je Garsija završio u Mančester junajtedu, gde je bio Kristijano Ronaldo, niti će kapiten Portugala sada doći u klub koji Španac trenira. 

"Ronaldo i dalje ima želju da igra u Evropi. To je razlog što su prekinuti pregovori oko dolaska u Al Nasr. Želim mu samo najbolje. Ne mogu više od toga da kažem o igraču koji nije u našim redovima“, dodao je Garsija.

Kristijano Ronaldo je u novembru 2022. sporazumno okončao svoj drugi angažman u Mančester junajtedu. Sve se desilo iznenada, praktično posle sukoba sa trenerom Erikom den Hagom, posle iskrenog intervjua koji je dao Pirsu Morganu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()