Otpisao šestoricu igrača: Piksi objavio konačan spisak Srbije za mečeve protiv Rusije i Kipra

Skratio je selektor Orlova prvobitnu listu igrača koje je pozvao

11.03.2024. 14:58
  • Podeli:
Tan2023-09-0614483235_0 dragan stojković piksi foto vladimir šporčić-64f880a9bc827.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je konačan spisak za prijateljske mečeve protiv Rusije i Kipra.

Orlovi će 21. marta gostovati u Moskvu, zatim putuju na Kipar gde ih 25. očekuje duel sa tamošnjom reprezentacijom u Larnaki.

Piksi je na širem spisku imao 29 fudbalera, a za duel sa pomenutim selekcijama računaće na:

Kada su u pitanju igrači sa šireg spiska, na ovom konačnom nema Mileta Svilara koji je već najavio da će igrati za Srbiju. Takođe, otpao je defanzivac Milana Jan Kalro Simić, napadač Salzburga Petar Ratkov, štoper Spartaka Srđan Babić, vezni igrač Hetafea Nemanja Maksimović i levi pek Panatinaikosa Filip Mladenović.

Zvezda i Partizan će imati svoje "predstavnike" u nacionalnom timu u vidu Srđana Mijailovića i Sameda Baždara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()