Ozvaničena saradnja: Srpski reprezentativac naredne četiri godine braniće u Saudijskoj Arabiji

Naš golman je odigrao sve tri utakmice za reprezentaciju koja je veoma, veoma razočarala na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj

05.08.2024. 19:41
  • Podeli:
rajkovic AP PhotoThanassis Stavrakis-667057fa1cc3f.webp Foto: AP PhotoThanassis Stavrakis

Reprezentativac Srbije u fudbalu Predrag Rajković novi je golman saudijskog Al Itihada, saopštio je danas klub iz Džede. Rajković (28) je sa Al Itihadom potpisao četvorogodišnji ugovor, u klub dolazi iz Majorke.

Srpski golman je odigrao sve tri utakmice za reprezentaciju koja je veoma, veoma razočarala na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

On je sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio Evropsko prvenstvo do 19 godina u Litvaniji, kao i Svetsko prvenstvo do 20 godina na Novom Zelandu.

U karijeri je nastupao za Jagodinu, Crvenu zvezdu, Makabi iz Tel Aviva i Rems.

Al Itihad je prošle sezone završio na petom mestu u saudijskoj Premijer ligi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()