Pančev: Da li je kroz Beograd poršao tornado ili je to bila Zvezda

Za sve ovo vreme koliko Zvezda dominira i osvaja titule, uvek napreduje i sve je bolja, kaže legenda crveno-belog tima

27.07.2023. 11:36
  • Podeli:
Zvezda Fjorentina 7_Jadranka Ilić Tanjug-64c1732f66f98.webp Foto: Jadranka Ilić / Tanjug

Bivši fudbaler Darko Pančev izjavio je posle utakmice Crvena zvezda - Fjorentina da ne zna da li je tornado, u sredu uveče, prošao kroz Beograd ili je to bila igra crveno-belog tima.

Fudbaleri Zvezde ubedljivo su savladali italijansku Fjorentinu sa 5:0 (5:0) u prijateljskom meču, koji je šampionu Srbije poslužio kao generalna proba pred start nove sezone.

"Ne znam da li je od 20:00 do 20.30, u tih pola sata, kroz Beograd prošao tornado, onaj što već nekoliko dana hara Balkanom, ili je ono bila Zvezda? To me interesuje. Opet su tu poređenja s nama iz 1991. godine. To je s jedne strane dobro, jer znači da tim vredi, ali ne treba nikog ni sa kim porediti, ovi momci su pokazali da su odlični na svoj način, u skaladu s ovim vremenom", istakao je Pančev, a prenosi Sportal.

Dodaje da je za srpski fudbal vrlo bitno što je Crvena zvezda direktni učesnik Lige šampiona.

"Gledao sam utakmicu protiv Fjorentine, to baš deluje dobro. Za sve ovo vreme koliko Zvezda dominira i osvaja titule, uvek napreduje i sve je bolja. Velika je stvar što je Zvezda direktni učesnik Lige šampiona, ne samo za klub i srpski fudbal, već i za fudbal u regionu, pa i za nas u Makedoniji. I ovde ima zvezdaša kao što znate. Terzić radi odličan posao, njegovi saradnici isto, to se vidi, to se odražava i na teren, pa i na rezultate. Uživaćemo u novoj sezoni", zaključio je Pančev.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()