PAOK razbio Dinamo: Živković zatresao mrežu

I Fenerbahče ide dalje u Ligi konferencija

14.03.2024. 21:55
  • Podeli:
Dušan Tadić Fenerbahce-65f364170cfec.webp Foto: AP Photo/Francisco Seco/Tanjug

Fudbaleri PAOK-a plasirali su se četvrtfinale Lige konferencije nakon što su u dvomeču bili bolji od Dinama iz Zagreba ukupnim rezultatom 5:3. Grci su u Hrvatskoj poraženi sa 2:0, dok je PAOK na "Toumba" stadionu slavio sa 5:1.

PAOK je odigrao fenomenalno prvo poluvreme i u periodu od 27. do 42. minuta postigao čak tri gola. Strelci su bili Baba i Tomas, dok je Sučić dao autogol.

Hoksa je golom u 4. minutu nastavka vratio sve na početak, ali je u 73. minutu PAOK ponovo došao u ukupnu prednost golom Koulierakisa. Dinamo je devet minuta pre kraja meča postigao gol preko Petkovića, ali je on bio poništen nakon gledanja VAR-a. 

Konačnih 5:1 postavio je Živković golom iz penala u 88. minuti.

I Fenerbahče ide dalje uprkos porazu

Prolaz u narednu fazu ostvario je i Fenerbahče uprkos porazu na domaćem terenu od Rojal Uniona rezultatom 1:0. Turski klub je u prvom susretu slavio sa ubedljivih 3:0 i već tada praktično rešio pitanje putnika u četvrtfinale.

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić i kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko su zbog toga odmarali, pa je Srbin u igru ušao u 61. minutu, a Bosanacu 75., dok je Rade Krunić bio van sastava zbog žutih kartona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()