Paolo Fonseka posle derbija sa Interom: "Igrali smo hrabro i zaslužili pobedu"

Milan će u petak dočekati Leće u meču šestog kola Serije A

23.09.2024. 11:35
  • Podeli:
Paulo Fonseka Profimedia-666ad134ed637.webp Foto: Profimedia

 Trener fudbalera Milana Paolo Fonseka izjavio je danas da je njegova ekipa bila hrabra i da je zasluženo pobedila Inter.

Fudbaleri Milana pobedili su u nedelju Inter rezultatom 2:1, u meču petog kola Serije A, a gosti su do trijumfa došli golom Matea Gabije u 89. minutu.

"Utakmica je bila važna. Milan nije slavio u derbiju dve godine, a morali smo i da podignemo formu pred nastavak sezone. Igrači su bili hrabri, pa smo zasluženo pobedili. Odavno neka ekipa nije ovoliko problema pravila Interu", rekao je posle meča trener Fonseka, prenosi Fudbal Italija.

Mediji u Italiji su pre meča pisali da je utakmica protiv Intera poslednja prilika za Fonseku, posle loših rezultata na početku sezone.

"Ne čitam i ne slušam šta se sve piše i govori. Važno mi je da vidim da igrači veruju u naše ideje. Oni su zaslužni za pobedu. Znamo da moramo da napredujemo", kazao je Portugalac.

Milan će u petak dočekati Leće u meču šestog kola Serije A.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()