Partizan bez dvojice igrača u narednom kolu: Sve je bilo napeto protiv Javora

Natho tvrdi da je imao dijalog sa Gajasom Zahidom, a ne sa sudijom

11.02.2024. 14:10
  • Podeli:
Bibras Natho-6522884a4b9ec.webp Foto: Profimedia

Partizan je u prolećni deo Superlige Srbije krenuo sa osvojena tri boda. Bilo je teško stigći do pobede i do tog jednog gola na lošem terenu protiv Javora u Ivanjici. Međutim, ono što nije dobro pred sledeće kolo za tim Igora Duljaja jeste što neće moći da računa na dvojicu igrača protiv IMT. 

Nikola Atić je u Ivanjici isključen u 75. minutu, dok je Bibras Natho zaradio žuti karton koji ga je automatski eliminisao iz narednog meča.

Izraelac je još u prvom poluvremenu dobio četvrti žuti karton, a potom burno reagovao na ovu odluku arbitra. Natho tvrdi da je imao dijalog sa Gajasom Zahidom, da nije ni gledao ka glavnom arbitru.

U tom trenutku sudija Ilić mu je prišao i pokazao žuti karton.

Ispostavilo se da je Nathu to četvrti, isključujući, karton i da će morati da preskoči naredni meč. 

Ovo će biti veliki udarac za crno-bele koji drže prvo mesto na tabeli Superlige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()