Partizan jesenji prvak, kapiten hvali ceo tim

Lazar Marković prati svoje saigrače iako je na bolovanju i nada se da će biti spreman za nastavak sezone

18.12.2021. 17:02
  • Podeli:
Lazar Marković foto Pixsell Foto PixsellMiloš TešićATAImages.jpg Foto: Pixsell/Miloš Tešić/ATAImages

Kraj je jesenjeg dela fudbalskog prvenstva Srbije, a kao lider na tabeli osamio se beogradski Partizan. Posle pobede nad Kolubarom (1:0) u poslednjem kolu, pred dvomesečnu pauzu, crno-beli su na prvom mestu sa pet bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Posle utakmice u Humskoj 1, uprkos praznim tribinama, kapiten Partizana Lazar Marković je izrazio zadovoljstvo proteklim delom sezone:

"Prezadovoljni smo što smo osvojili jesenju titulu. Naravno, to je samo jesenja, nije konačna. Zadovoljni smo što smo nastavili takmičenje u Evropi i generalno smo zadovoljni polusezonom koja je iza nas".

Iskusni fudbaler je na bolovanju i van stroja Aleksandra Stanojevića jer se oporavlja od preloma ključne kosti. Posle kolektivnog odmora priključiće se ekipi na pripremama za nastavak sezone.

"Bolje sam, nadam se da ću biti spreman za početak priprema. Naravno da bodrim ekipu. Volim Partizan, volim svoje saigrače i mnogo mi je drago što nam ide dobro" - rekao je Lazar Marković.

Prvenstvo Srbije nastavlja se 12. februara utakmicama 22. kola, a Partizan tada ide u goste Radničkom iz Niša.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()