Partizan ponovo bez tri boda: Crno-beli usporavaju u trci ka tituli

Ekipa iz Beograda je u gostima jurila gol zaostatka

17.03.2024. 15:37
  • Podeli:
Fudbaleri Partizana-65f6fec172b6f.webp Foto: Vladimir Šporčić/Tanjug

Fudbaleri Mladosti i Partizana odigrali su u Lučanima nerešeno 1:1 (1:0) meču 26. kola Superlige Srbije.

Mladost je povela golom Petra Bojića u 44. minutu, a Partizan je izjednačio u 85. pogotkom Nemanje Nikolića.

Crno-beli se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli SLS sa 61. bodom. Mladost je sedma na tabeli sa 37 bodova.

Fudbaleri Partizana će u narednom, 27. kolu SLS dočekati Spartak, dok će Mladosti igrati sa Radničkim u Nišu.

Fudbaleri Partizana su bolje ušli u meč, a crno-beli su propustili nekoliko šansi prvom delu prvog poluvremena. Mladost je povela u 44. minutu, a u listu strelaca upisao se Bojić. Prvo poluvreme je završeno vođstvom domaćeg tima rezultatom 1:0.

Trener Igor Duljaj je u poluvremenu uveo Bibarsa Natha i Alda Kalulu. Partizan je zaigrao angažovanije u nastavku meča, dok je Mladost pretila iz kontranapada. Domaći fudbaleri su propustili prilike preko Marka Veličkovića u 55. i Nikole Ćirkovića u 60. minutu. 

Fudbaleri Mladosti su novu veliku šansu imali u 69. minutu. Patrik Eze Frajdej je sam izašao ispred golmana Partizana Aleksandra Jovanovića, koji je uspeo da loptu izbaci u korner. 

Partizan je izjednačio u 85. minutu preko Nikolića. Crno-beli su imali inicijativu do kraja utakmice, a promene rezultata nije bilo.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()