Partizan se oprostio od legende: "Čika Rašo, zbogom"

Sahrana Branka Rašvića je danas na Novom Groblju

14.10.2024. 14:20
  • Podeli:
komemoracija branku rasovicu fk partizan-670d0a5ad2638.webp Foto: FK Partizan

Fudbalski klub Partizan se  danas oprostio od legende jugoslovenskog sporta i FK Partizan, velemajstora Branka Rašovića - člana generacije "Partizanovih beba".

Na komemorativnom skupu održanom u sali centralne lože, pored brojnih prijatelja, sportskih radnika i članova porodice, uz najlepše reči i uspomene, od Rašovića su se oprostili Savo Milošević i Saša Ilić.

Komemoraciji su prisustvovali Ivan Ćurković, Milorad Vučelić, Miloš Vazura, kao i Ivica Iliev, Ivica Kralj, Miralem Sulejmani, Goran Arnaut , Goran Pandurović Ljubiša Ranković...

Sahrana Branka Rašovića je danas, u ponedeljak, 14.10.2024. godine, u 14:30, na Novom groblju u Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()