Partizanovo novo pojačanje: "Federer ispred Đokovića"

U crno-bele je došao iz francuskog Liona

12.10.2024. 17:50
  • Podeli:
pape furer fk partizan-670a97515ad3f.webp Foto: FK Partizan

Osamnaestogodišnjak iz Senegala, Pape Furer je pojačao redove Partizana pre oko mesec dana, došavši iz francuskog Liona.

Za sajt Partizana je govorio o svom privatnom životu, porodici, hobijima i očekivanjima.

Rođen je u Senegalu, ima brata i sestru, a fudbal je počeo da igra pre pet godina. Kasnije je otišao u Švajcarsku, a odatle u Olimpik iz Liona.

Idol mu je Nejmar zbog svoje tehnike, sa njim bi se menjao na jedan dan.

Prvi utisci o Partizanu su mu sjajni, jer je, kako kaže, došao u veliki klub. Želi da pokaže svoje kvalitete i smatra da može da pomogne timu da beleži bolje rezultate.

Cilj u karijeri mu je da postane poznati igrač, a pored fudbala voli tenis. Tu je malo razočarao srpske ljubitelje tenisa rekavši da mu je Federer draži od Đokovića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()