Pedri prihvatio izvinjenje Krosa: To se dešava u fudbalu

Kros se oprostio od reprezentacije Nemačke

07.07.2024. 14:20
  • Podeli:
pedri reuters-668a32c79576d.webp Foto: Reuters

Toni Kros se od fudbala oprostio na prilično nesrećan način, porazom od Španije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Međutim, ono što je bacilo u senku poslednju utakmicu legendarnog fudbalera jeste povreda Pedrija koji je završio učešće na turniru.

Kros je nedugo zatim uputio izvinjenje koje je Pedri prihvatio i odgovorio na lep način putem društvenih mreža.

"Došao sam u Nemačku zbog Evropskog prvenstva ostaću ovde do kraja. Zato što se san nastavlja, ne sumnjajte u to. Ova nedelja je vreme da se doprinese velikoj porodici na drugačiji način. Vaša podrška je neverovatna, najteži trenutak je prošao i povratak uskoro počinje kako bih bio na vrhu sa Barselonom. Toni Krose, hvala ti za tvoju poruku. To je fudbal i to se dešava, tvoja karijera i tvoj trag će ostati zauvek", poslao je Pedri poruku Krosu koji se proslavio u rivalskom Realu.

Reprezentacija Španije će se u polufinalu Evropskog prvenstva sastati sa selekcijom Francuske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()