Perišić debitovao za Hajduk: Legenda dobila aplauze i od navijača Rijeke

Dugo se oporavljao od teške povrede

07.04.2024. 21:54
  • Podeli:
Ivan Perišić-6612f9bc87339.webp Foto: Sime Zelic/Pixsell

Ivan Perišić je debitovao za Hajduk i u Hrvatskoj fudalskoj ligi

Ušao je s klupe na meču protiv Rijeke na Rujevici u 29. kolu. Perišić je zamenio desnog beka Fahda Moufija i pri ulasku na teren dobio je aplauz i gostujućih, ali i domaćih navijača.

Hrvatski reprezentativac oporavlja se od teške povrede kolena celu sezonu. On je na "Poljud" došao na pozajmicu, za simboličnu nadoknadu, iz Totenhema, engleskog kluba u kom se i povredio na treningu. 

U dresu Hajduka prvi put je nastupio u polufinalu Kupa Hrvatske protiv Dinama, koje se igralo nedavno u Splitu. Odigrao je tad 20 minuta.

U ovom meču slavila je Rijeka, pred 8.000 ljudi u publici, i uzela važna tri boda u ovoj fazi prvenstva. Jedini gol na meču dao je Marko Pašalić, u 70. minutu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()