Petrić: Ako mora da se lobira za Vidića, onda sa nama nešto nije u redu

Partizan dočekuje Mladost bez Traorea koji je otišao u Tursku po porodicu

10.02.2023. 15:56
  • Podeli:
Partizan TSC-63ce6a84595a0.webp Foto: FK Partizan

Partizan u subotu dočekuje Mladost GAT u 21. kolu Super lige Srbije, a trener crno-belog tima Gordan Petrić raduje se ovom susretu. Za ekipu iz Novog Sada vežu ga sentimentalni momenti: 

"Spremni smo, ulazimo polako u ritam četvrtak-nedelja i nadamo se da ćemo što duže da ostanemo u tom ritmu. Mi se pitamo, ali ne sme da bude opuštanja. Moja prva utakmica na klupi Partizana bila je protiv Mladosti. Pobedili smo golom Markovića u 95. minutu i mislim da je to prekretnica sezone. Od tog duela Mladost je promenila 15 igrača, samo dva su ostala. Sve su to iskusni igrači koji mogu da iznenade", rekao je Petrić na konferenciji za medije.

Trener crno-belih dodao je da nema kadrovskih problema, a da u ekipi neće biti Hamidu Traore, koji je otputovao u Tursku kako bi "doveo porodicu na sigurno". 

Petrić je prokomentarisao i predstojeće izbore za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

"Kad sam 2009. predložio da Peđa Mijatović bude potpredsednik Partizana jedan od članova Upravnog odbora mi je rekao da ne može tako i da moram da lobiram. Ako moram da lobiram za Peđu onda stvarno. Isto tako i sad, ako mora da se lobira za Nemanju Vidića, onda sa nama nešto nije u redu", izjavio je Petrić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()