Petrić na klupi Čukaričkog: Biće mnogo dečijih bolesti u timu

Stigli su mi saveti da sam još mlad da bih završio na padelu, gledao vodu i uživao, kaže novi trener Čukaričkog

09.01.2024. 15:47
  • Podeli:
Gordan Petrić-1665124334760.webp Foto: FK Partizan

Gordan Petrić (56) ponovo na fudbalskom terenu. Trener sa stavom i od integriteta, koji se povukao pre sedam godina sa klupe Partizana jer mu stres i problemi nisu odgovarali zdravstvenom stanju, vratio se nedavno kako bi svoje znanje i iskustvo podelio sa timom Čukaričkog

Ekipa sa Banovog brda uskoro kreće na pripreme kako bi se što bolje spremila za nastavak Superlige, a nova filozofija igre će im dobro doći jer imaju osam bodova zaostatka za trećim mestom koje vodi u Evropu. 

"Vraćam se posle sedam godina. Jedan od razloga je što smo ostali dužni jedni drugima kad su u pitanju rezultati, da pokažem i dokažem šta mogu da uradim. Poznajem Čukarički, znam dosta igrača iz lige i reprezentacije. Za mene nije ništa novo što sam došao ovde", rekao je Petrić za "Telegraf" i dodao:

"Ono što treba da uradimo jeste da se na utakmicama koje su uslovno dobijene uzimaju bodovi. Nadam se da će igrači sada imati svežinu i da ćemo da dobijemo sve šta bi trebalo".

Ipak sam mlad za penziju

Osvrnuo se Petrić i na prelazni rok.

"Čukaricki je privatan klub i u razgovoru sa direktorom Matijaševićem sam rekao da su oni ti koji treba da odluče. Naravno da ću ja dati završnu reč kad su u pitanju odlasci i dolasci. Igrači koji su na spisku, to je dovoljno. Da li treba napadač - verovatno. Moram i ja da stvorim bolju sliku. Imam dovoljno igrača, na istom su nivou i to može da bude problematično za mene jer ne mogu svi da igraju. Potrebno je sve to ispratiti. U ostalim klubovima imate 13, 14 igrača koji se dopunjuju. Ima dosta talentovanih igrača i svi moraju da znaju da će tu dosta biti dečijih bolesti".

Dotakao se Petrić i svoje zdravstvene situacije, pa priznao da je posle Partizana razmišljao o penziji.

"Ja to u sebi imam pa imam. U Partizanu sam bio umoran i stvarno se nisam osećao dobro. To je kontrolisano, ali iz Partizana sam otišao i zato što sam bio nezadovoljan zbog mnogo stvari. Tu neku odgovornost je trebalo da preuzmem. Ispali smo od Šerifa, izgubili bodove u SL. U jednom trenutku sam razmišljao o povlačenju. Bio sam prazan što se tiče nekih mojih stvari, dok na druge nisam mogao da utičem. Ali kad pričate sa ljudima koji su u fudbalu, stigli su saveti da sam još mlad da bih završio na padelu, gledao vodu i uživao".

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()