Petrić na kraju evropske sezone: Nismo bili dovoljno dobri da prođemo

Grešili smo u tehničkim stvarima, rekao je trener Partizana koji je preuzeo odgovornost

23.02.2023. 22:00
  • Podeli:
gordan petric foto FK Partizan-63e7f206a7f20.webp Foto: FK Partizan

Partizan je završio sezonu na evro sceni. Porazom, u revnšu šesnaestine finala Lige konferencija, od Šerifa (1:3) ispali su iz takmičenja. 

Posle utakmice u Beogradu trener crno-belog tima Gordan Petrić bio je realan:

"Nismo bili dovoljno dobri da prođemo. Do penala i malo posle smo dominirali, imali neku igru, šanse koje smo morali da iskoristimo. Primili smo gol na kraju prvog poluvremena, pa na početku drugog. Grešili smo u tehničkim stvarima. I to je to. Govorio sam da Šerif kao ekipa može da bude nezgodan, što se i pokazalo. Mi se okrećemo utakmici u nedelju, čeka nas Radnički iz Kragujevca, nadam se da će igrači da se oporave i što pre ovo da zaborave“, izjavio je Petrić na konferenciji za medije i dodao da je on traj na koga bi trebalo "svaliti" krivicu, a nikako ne na igrače.

Kapiten Slobodan Urošević istakao je da su crno-beli na evropskom nivou ponovo skupo platili greške.

"Kada na našem stadionu primimo lake golove, to ne može ništa dobro da nam donese. Mi igrači moramo da se zapitamo neke stvari. Nosimo ovaj dres i moramo u svakom trenutku da odgovorimo kako treba. Nismo stali posle primljenog gola, želeli jesmo, ali nešto nam je nedostajalo da preokrenemo utakmicu“, poručio je Urošević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()