Petrić otkrio koji je dobar rezultat za Partizan u Moldaviji

Imamo plan i znamo šta je potrebno da radimo, rekao je golman Aleksandar Popović

16.02.2023. 08:26
  • Podeli:
Tan2022-10-30_201349456_0 Gordan Petrić FK Partizan Strahinja Aćimović-63ac2642b0111.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21 sat u Kišenjevu protiv moldavskog Šerifa igraju prvi meč šesnaestine finala Lige konferencija.

Iz bezbednosnih razloga neće biti navijača na tribinama.

"Meni je najbitnije da moji igrači daju maksimum, a što se tiče rezultata videćemo, igraju se dve utakmice", izjavio je trener fudbalera Partizana Gordan Petrić. "Šta je dobar rezultat za nas? To bi bio 0:0, 1:0 i 0:1, ali generalno ima dosta da se igra. Svakako je izvesno da nas očekuje težak meč", 

On je naveo da, uprkos debaklu protv Mladosti GAT minulog vikenda u Superligi Srbije (0:4), neće biti velikih promena u timu.

"Postoje razlozi što se to desilo. Žao mi je što nisam ranije reagovao na neke situacije, možda sprečio taj poraz. Mislim na to što su se neki igrači opteretili privatnim treninzima van 'Zemunela' i to se primetilo", otkrio je trener crno-belih.

Golman Partizana Aleksandar Popović istakao je da je Šerif ozbiljan tim.

"Analizirali smo ih, znamo kakav stil igre imaju. Imamo plan i znamo šta je potrebno da radimo", rekao je Popović i dodao da prazne tribine neće uticati na motivaciju.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()