Petrić posle dve provere: Generalno smo zadovoljni

I protiv Austrije Partizan je odigrao nerešeno, a na ovom prijteljskom meču sudija je isključio kapitena

23.01.2023. 19:08
  • Podeli:
Partizan Austrija-63cecd0badf8c.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana su u jednom danu, na priprememam u Beleku, odigrači dva pripremna meča i oba su završili sa egal rezultatom. 

Prvi rival crno-belog tima bio je srpski prvoligaš TSC i meč je završen sa 1:1, dok je u popodnevom terminu protivnik bila Austrije iz Beča i na toj utkmici nije bilo golova - 0:0.

Na meču protiv Austrijanaca bilo je lepih šansi na obe strane, ali umesto golova bilo je isključenja. 

Prvo je, zbog navodnog ofsajda, poništen čist pogodak Aleksandra Lutovca nakon sjajnog proigravanja Natha, da bi u drugom poluvremenu sudija zbog prigovora pokazao i crveni karton kapitenu Partizana na ovoj utakmici.

Na samom terenu Partizan je delovao bolje, stvorio je i nekoliko šansi preko raspoloženih Rikarda i Lutovca, ali je golman Kos odbranio sve što je bilo u njegovoj moći. Na drugoj strani, mladi štoperski tandem Ilić – Marković je delovao prilično ubedljivo.

Šef stručnog štaba Gordan Petrić je nakon utakmice izjavio sledeće:

"Nama je bilo važno da se igrači istrče. Utakmica je bila brža nego jutarnja koja je ipak igrana po jakom suncu, tako da zadovoljan sam što se niko nije povredio. Raduje me i što je Traore igrao 45 minuta imajući u vidu da dolazi iz povrede, tako da, ponavljam, generalno smo zadovoljni.“
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()