Petrić: Zadovoljan sam, ali biće teško u Beogradu

Igrači Šerifa su pokazali da mogu da budu opasni, rekao je trener Partizana

17.02.2023. 08:43
  • Podeli:
gordan petric foto FK Partizan-63e7f206a7f20.webp Foto: FK Partizan

Partizan je na lošem terenu, bez publike na stadionu i sa igračem manje u igri slavio protiv Šerifa u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencije. Jedini gol na utakmici dao je Rikardo Gomeš, u 45. minutu kada je odnos snaga bio izjednačen - 0:1, da bi u petom minutu drugog poluvremena zbog crvenog kartona bio isključen Igor Vujačić...

S obzirom na to kakvi su bili uslovi za igru trener Partizana Gordan Petrić je zadovoljan samo neka su tri boda uzeta. Ali i svestan da će u revnšu, kod kuće za sedam dana, biti teško.

"Zadovoljni smo rezultatom, ovo jeste bilo samo prvo poluvreme, a oni su pokazali da mogu da budu opasni. Biće teško u Beogradu, ali se nadam da ćemo proći i otići dalje", rekao je trener fudbalera Partizana Gordan Petrić posle pobede u Kišinjevu. 

Petrić je u Moldaviji očekivao tešku utakmicu: 

"U prvom  poluvremenu smo mogli u nekim situacijama da budemo bolji, mirniji na lopti i da damo još jedan gol. Sa igračem manje smo imali bolje šanse", konstatovao je trener crno-belih i pohvalio sve igrače, a posebno partiju Ljubomira Fejse.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()