Piksi ide u Italiju na jedan od najvećih derbija: Šalje doktora u Španiju zbog Gudelja

Oglasio se FSS povodom najnovijih dešavanja

25.04.2024. 13:42
  • Podeli:
Nemanja Gudelj_Foto Tanjug_AP Photo_Darko Vojinović-64203d08c47c3.webp Foto: Tanjug / AP Photo / Darko Vojinović

Nemanja Gudelj, zadnji vezni reprezentacije Srbije i Sevilje, podvrgnut je operaciji nakon povrede meniskusa, saopštio je Fudbalski savez Srbije.

Kako je navedeno u saopštenju FSS, Gudelj je podvrgnut hirurškom zahvatu nakon što je na utakmici protiv Majorke u 81. minutu doživeo povredu unutrašnjeg meniskusa desnog kolena.

Iako je prvobitno bilo planirano da Dragan Stojković ode u Andaluziju na sastanak sa sjajnim fudbalerom, došlo je do promene planova.

Kako je navedeno, umesto Piksija u Španiju će otići doktor Ilija Rosić kako bi proverio Gudeljevo stanje. Navodno, fudbaler se dobro oseća i prve vesti su pozitivne, a u FSS navode da bi mogao da se nađe na spisku putnika za Evropsko prvenstvo ukoliko bi postupak oporavka protekao bez problema.

Pksija očekuje put u Torino gde će, nakon utakmice Serije A između Juventusa i Milana, razgovarati sa Filipom Kostićem, Dušanom Vlahovićem i Lukom Jovićem.

Srbija bi pripreme trebalo da započne 1. juna u Staroj Pazovi, a potom slede prijateljske utakmice protiv Austrije (4. jun, Beč) i Švedske (8. jun, Stokholm).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()