Piksi planira da iznenadi rivala startnom postavom: Poznat sastav Srbije za meč protiv Kipra

Orlovi su u ovom reprezentativnom prozoru već odigrali jednu utakmicu i to u Moskvi, gde su rezultatom 4:0 poraženi od ekipe Rusije

25.03.2024. 11:18
  • Podeli:
Dragan Stojković Piksi_FSS-1668444008452.webp Foto: FS Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije sastaće se u danas (18.00) sa selekcijom Kipra u prijateljskoj utakmici, koja će biti odigrana u sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Orlovi su u ovom reprezentativnom prozoru već odigrali jednu utakmicu i to u Moskvi, gde su rezultatom 4:0 poraženi od ekipe Rusije. Posle neopreznosti naše odbrane, Milan Gajić je skrivio jedanaesterac, za prekršaj je zaradio i crveni karton, pa je domaćoj ekipi znatno olakšan put do trijumfa na tom meču.

Ipak, imaće Srbija priliku za poravni i da "opere fleke" iz Moskve, a za meč sa Kipranima, selektor Dragan Stojković Piksi je spremio gotovo kompletno novi tim. Kako piše Sportal, mesto u prvih 11 će imati Lazar Samardžić, koji će dobiti priliku da se pokaže u dresu nacionalnog tima.

Takođe, šansu će od starta dobiti i Luka Jović, napadač Milana.

Dakle, na teren bi protiv Kiprana trebalo da istrči sledeći sastav: Rajković - Milenković, Mašović, Babić - Živković, Lukić, Milinković Savić, Kostić - Samardžić, Mitrović, Jović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()