Piksi poručio Italijanima: Vlahović je kao Haland, za mene je najbolji napadač na svetu

Selektor Orlova govorio je za Gazetu delo sport

27.04.2024. 11:51
  • Podeli:
dragan stojković piksi, dušan vlahović, fudbalska reprezentacija srbije, orlovi - 24 nov 2022 - profimedia-662ccad9325ff.webp Foto: Profimedia

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi nastavio je sa praksom posećivanja igrača na koje računa za državni tim.

On je otputovao u Torino, gde će večeras (18.00) prisustvovati meču Juventusa i Milana kako bi na delu video Dušana Vlahovića i Filipa Kostića, dok će obaviti razgovor i sa Lukom Jovićem, koji će ovaj duel propustiti zbog povrede.

Posle sastanka sa Aleksandrom Mitrovićem u Beogradu, Piksi je otišao u torino na pomenuti meč. Imaće i sastanak sa trojicom naših reprezentativaca, a očekuje se da tu priliku iskoristi i za razgovor sa Vanjom Milinkovićem Savićem, golmanom Torina.

Bio je planiran i odlazak u Sevilju zbog Nemanje Gudelja, ali je povreda igrača promenila odluku. Umesto Stojkovića, Gudelja će posetiti doktor reprezentacije Ilija Rosić i kroz razgovor sa medicinskim timom Sevilje videti kakvo je stanje iskusnog fudbalera.

Pred duel Juventusa i Milana, Dragan Stojković je za italijanske medije istakao još jednom da ne smatra da je Dušan Vlahović lošiji napadač od Erlinga Halanda.

"Dušanovih 16 golova u Seriji A su ekvivalentni kao 20 ili 23 gola u Engleskoj. Vlahović može da bude kao Haland, zavisi samo od njega. Za mene Dušan ima sve da bude najbolji napadač na svetu, počevši od pobedničkog duha do beskrajne gladi", rekao je Stojković za Gazetu delo sport.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()