Pioli: Najveća greška bi bila da se branimo

Napoli dugo nije izgubio utakmicu Lige šampiona kod kuće, a postizali su prosečno po tri, četiri gola, oprezan je trener Milana

18.04.2023. 08:20
  • Podeli:
Stefano Pioli-6437c2f361de3.webp Foto: Profimedia

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Napolijem da neće menjati igru da bi se prilagodio novim igračima u sastavu protivnika.

Fudbaleri Napolija sutra od 21 sati dočekuju ekipu Milana u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

U prvom meču Milan je savladao klub iz Napulja sa 1:0.

"Osimen je moćan, impresivan učinkovit napadač. Tako da sve to moramo da ukalkulišemo. Ali u isto vreme mi imamo naš način igranja fudbala i nećemo od toga odstupiti. Kao što se moglo videti i u prethodnim utakmicama Napolija ključno je što znaju kada da ubrzaju, a kada uspore tempo, a to je čak i značajnije od toga da li će im biti prisutan Osimen. Bila bi definitivno greška da branimo prednost. Napoli dugo nije izgubio utakmicu Lige šampiona kod kuće, a postizali su prosečno po tri, četiri gola protiv ekipa kao što su Liverpul, Ajaks, Rendžers, Ajntraht. U oba prethodna meča i oni i mi pravili smo dosta šansi, tako da onaj ko bude imao bolju realizaciju taj je bliži prolazu", istakao je Pioli.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()