Pioli razočaran napadačima: Dvojica fudbalera već na transfer listi

U Milanu ima igrača koji ne poštuju uputstva tokom utakmice

01.06.2023. 11:38
  • Podeli:
Stefano PIoli-1665562113055.webp Foto: Profimedia

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli odlučio je da Belgijanca Divoka Origija (28) i Hrvata Antu Rebića (29) stavi na transfer listu, pošto je izuzetno razočaran ponašanjem dvojice napadača, tvrdi "Gazeta delo Sport".

Rebić je prošlog vikenda propustio meč 37. kola Serije A protiv Juventusa (1:0), a iz Milana je tada saopšteno da se radilo o "tehničkoj odluci" trenera. Italijanski mediji navode da je Pioli ljut na dvojicu napadača, koji navodno ne poštuju njegova uputstva tokom utakmica.

Origi je Milan stigao prošle godine iz Liverpula, a ove sezone postigao je dva gola na 35 utakmica. Belgijski fudbaler je igrač sa najvećom platom u klubu, 4.000.000 evra po sezoni i ima ugovor do 2026. godine.

Rebić je u Milan stigao 2019. iz Ajntrahta, a ugovor sa roso-nerima ima do 2025. godine. On je ove sezone postigao tri gola na 31. meču.

Milan se, kolo pre kraja takmičenja u Seriji A, nalazi na četvrtom mestu tabele sa 67 bodova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()