Plan za FK Partizan je spreman: Tumbaković menja Vučelića

Samo je jedna funkcija, za sada, upražnjena

04.05.2023. 13:04
  • Podeli:
Ljubiša Tumbaković-645390f838012.webp Foto: Profimedia

Raspuštanjem organa i uvođenjem privremenih mera počela je transformacija FK Partizan, od strane JSD Partizan. Plan postoji i potrebno je 14 dana da se sprovede u delo. 

Sledi izrada pečata i prijava novog pravnog lica u APR, a posle toga sledi raspisivanje izbora. Imena onih koji će sesti na funkcije u crno-bele fotelje, prema pisanju Mozzartsporta, su već poznata svima, da ne kažemo da je reč o povratnicima u Humsku 1. 

Novi predsednik Partizana trebalo bi da bude Ljubiša Tumbaković, nekadašnji trener crno-belog tima, a kasnije i sportski direktor. 

Uloge potpredsednika namenjene su Miliji Baboviću i Rasimu Ljajiću, a Upravni odbor bi činilo više biznismena i nekadašnjih igrača, po modelu koji postoji u košarkaškom klubu. Navodno, Zoran Mirković i Ivan Tomić bi mogli da postanu novi članovi UO.

Funkcija trenera prvog tima, ovog puta sa proširenim ovlašćenjima na omladinsku školu,  biće dodeljena Marku Nikoliću

Mesto generalnog direktora predviđeno je za, nekdašnjeg portparola Partizana, Marka Vjetrovića

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()