Pobeda za svetski rekord: Zvezda srušila Mladost i pretekla madridski Real

Niz crveno-belih traje od aprila 2017, kada su na Marakani izgubili od Partizana

09.12.2023. 18:09
  • Podeli:
fk crvena zvezda, 9 dec 2023 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (1)-65749ee66e094.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas Mladost iz Lučana 3:1 (1:1) u utakmici 18. kola Superlige i oborili svetski rekord Real Madrida po broju prvenstvenih utakmica bez poraza na domaćem terenu.

Zvezda je stigla do brojke 122 - taj niz traje od aprila 2017. godine i poraza od Partizana, a niz Madriđana trajao je od 1957. do 1965. godine.

Strelci za crveno-bele bili su Aleksandar Katai u 8. minutu iz penala,  Jovan Mijatović u 68. i Inbom Hvang u 88. minutu, dok je strelac za Mladost bio Uroš Sremčević u 10. minutu.

Zvezda sada ima 43 boda, isto kao i Partizan, koji u ponedeljak gostuje Radničkom iz Niša.

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages
Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()