Pojavio se snimak nakon poništenog gola Partizana: Natho odgurnuo sudiju

Novi haos u srpskom fudbalu

12.08.2024. 17:45
  • Podeli:
Bibras Natho-6522884a4b9ec.webp Foto: Profimedia

Velika bura digla se posle utakmice između IMT-a i Partizana koja je završena bez pobednika 0:0. Ono što je izazvalo najviše pažnje je gol koji je poništen crno-belima u 87. minutu.

 Severina je bio strelac, ali je sudija Marko Ivković dobio signal iz VAR sobe posle kog je poništio gol zbog ranijeg igranja rukom Svetozara Markovića u začetku akcije.

Ovo je izazvalo bes igrača Partizana, ali i svih onih na klupi, te je trener Aleksandar Stanojević zbog reakcije dobio automatski crveni karton.

U međuvremenu se na društveni mrežama pojavio i video snimak na kom se vidi i kako Bibars Natho, jedan od najiskusnijih igrača Partizana, nasrće na sudijsku trojku i rukama gura jednog od Ivkovićevih pomoćnika.

 Na kraju je Izraelac dobio žuti karton, dok su i njega i trenera Stanojevića ostali pokušali da smire.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()