Pokreće se stara priča: I Guti vidi Zidana u Realu

Nikada ništa ne bi trebalo isključiti kada je Real u pitanju, kaže bivši igrač Reala

19.10.2023. 08:40
  • Podeli:
Guti-6530cf5df3ffd.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji fudbaler Real Madrida Guti izjavio je da bi Francuz Zinedin Zidan trebalo da bude novi trener "kraljevskog" kluba, prenose španski mediji.

Guti poznaje Zidana još iz igračkih dana. On je kao domaćin, starosedelac na "Santijago Bernabeu", dočekao slavnog Francuza u Madridu i činili su zajedno paklen tim Reala. 

Španac smatra da bi, na kraju sezone, Zidan trebalo da zameni italijanskog stručnjaka Karla Anćelotija, koji će preuzeti reprezentaciju Brazila.

"Zidan je najbolji mogući trener za Real. Savršen je za ovaj klub i ovo okruženje. To dobro zna predsednik kluba Florentino Perez. On sigurno razmišlja o Ćabiju Alonsu, ali niko nije razmišljao da će Anćeloti da se vrati u Real, pa se i to dogodilo. Nikada ništa ne bi trebalo isključiti kada je Real u pitanju", izjavio je Guti, koji je bio član Reala od 1986. do 2010. godine.

Zidan (51) je trenutno bez angažmana, a trenirao je Real od 2016. do 2018. i od 2019. do 2021. godine. Sa madridskim klubom osvojio je 11 trofeja.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()