Policija upala u prostorije Intera

Istraga povezana s pranjem novca od transfera?

21.12.2021. 19:13
  • Podeli:
inter.jpg Foto: Inter

U sedište aktuelnog prvaka Italije, ekipe Intera danas je upala policija, objavili su mediji u toj zemlji.

Corriere della Sera je javila da je razlog upada u prostorije Intera istraga povezana sa pranjem novca od transfera.

Nakon što su nadležna tela pregledala sve finansijske izvještaje milanskog velikana, lokalni tužilac u Milanu odlučio je da je vreme da se u klub pošalje policija, koja će pretresom prikupiti svu potrebnu dokumentaciju vezanu za prihode ekipe u sezonama 2017./2018. i 2018./2019. 

Tokom dana oglasio se i Inter saopštenjem.

"FK Internacional može potvrditi da je zatražena dokumentacija koja se odnosi na sezone 2017./2018. i 2018./2019. Zahtev je stigao u sklopu istrage o prihodima klubova u Seriji A. Nijedan zaposleni u Interu nije pod istragom i nema nikakve optužnice. Ovo su samo preliminarne istrage", objavili su iz Intera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()