Poljska ide na Mundijal, Švedskoj ni Ibrahimović u timu nije pomogao

U finalu plej-ofa Poljaci su slavili pred domaćom publikom i pobedu i plasman na Svetsko prvenstvo

29.03.2022. 23:54
  • Podeli:
poljska-svedska-reuters.jpg

Mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru, večeras je, pored Portugala, obezbedila i reprezentacija Poljske. Poljaci su pred domaćom publikom, u Hožovu, savladali selekciju Švedske sa 2:0.

Prvi gol dao je najbolji poljski fudbaler Robert Levandovski, sa penala u 49. minutu - 1:0. Drugi put je mrežu zatresao Piotr Zielnski kada je iskoristio grešku Šveđana u 72. minutu - 2:0. 

U timu Švedske, ovog puta je bio i Zlatan Ibrahimović. Legendarni fudbaler je stigao oporavljen da da podršku svom timu u odlučujućoj utakmici za odlazak na Mundijal, ali nedovoljno da bi ušao na teren i zaigrao.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()